ALV 7 oktober 2021

doorAdverschuren23

ALV 7 oktober 2021

Beste leden van de VOR,
Elk jaar is er een ALV voor de leden van de VOR. Ook voor dit jaar hadden wij ruim van tevoren een datum gekozen waarop dit hopelijk doorgang zou vinden. Door Corona hebben we deze al eerder moeten verplaatsen.
Uiteraard zijn wij en de locaties altijd afhankelijk van de richtlijnen vanuit het RIVM. Aangezien deze richtlijnen op dit moment niet de ruimte geven om op korte termijn met meerdere personen fysiek te vergaderen heeft het bestuur het besluit moeten nemen na overleg met Sparta (locatie) om deze te gaan houden na de vakantieperiode.
Mede aangezien wij onze leden ruim van tevoren moeten aanschrijven omtrent de datum en aanvangstijd van de ALV zijn wij tot dit besluit gekomen. Uiteraard vinden wij dit vervelend, maar wij gaan voor zorgvuldigheid.
De nieuwe datum voor de ALV is donderdag 7 oktober 2021. Uiteraard gaan wij er dan vanuit dat deze mogelijkheid er weer is.
Tegen die tijd krijgt u weer van ons de agenda en aanvangstijd.

Wij willen u alvast een fijne vakantie wensen.

Bestuur VOR

Over de auteur

Adverschuren23 administrator

Penningmeester / ledenadministrateur VOR

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.