Ondersteuning vakbondsleden.

Rotterdam 30 juli 2021

Update: Ondersteuning VOR leden.

Vanaf het begin van dit jaar heeft de VOR wederom één van haar leden bijgestaan inzake de afwikkeling van een tegen haar gerichte klacht en de gedwongen vrijstelling van werk als gevolg hiervan. In dat kader is ook besloten om BASE Advocaten te betrekken. Nu de RET geen goede uitleg kon geven voor de gedwongen vrijstelling en zij bovendien zeer veel tijd liet verstrijken, heeft BASE Advocaten namens onze collega een kort geding aangespannen bij de rechtbank Rotterdam. Dit met succes. De RET is veroordeeld om onze collega per direct haar werkzaamheden te laten hervatten en een rectificatie uit te sturen.

Ook daarom bent u lid van de VOR!

Wordt daarom lid (wanneer u dat nog niet bent) van de vakbond met en voor de leden! VOR

Wij maken tevens gelijk gebruik van dit schrijven om u een fijne vakantie toe te wensen

Met vriendelijke groeten,

Bestuur VOR

Geef een reactie

Schuiven naar boven