Wijziging persoonsgegevens

Een verhuizing? Een nieuw telefoonnummer, een ander e-mailadres? Gaat u werken op een andere afdeling binnen de RET? Deel uw nieuwe informatie met de VOR.

Geachte leden,

Als u een nieuw woonadres krijgt, een ander telefoonnummer hebt of een ander e-mailadres neemt, wilt u dit zo spoedig mogelijk doorgeven aan de VOR aub. Zelfs als u binnen de RET bij een andere afdeling aan het werk gaat geeft u dit alstublieft aan ons door. Ons boekhoudsysteem selecteert leden binnen een afdeling bij het verzenden van informatie, dus heel specifiek gericht aan de desbetreffende leden van de afdeling waarvoor de informatie bestemd is. Vergeet u de wijziging van uw nieuwe afdeling door te geven, kan het zijn dat u de email met informatie mist.

Aangeven van nieuwe persoonsgegevens kan via het emailadres van de VOR, zie de link hieronder. Voe bij het onderwerp “Wijziging persoonsgegevens” toe en uw naam zodat het bestuur de e-mail direct aan het juiste bestuurslid kan koppelen

Wijziging persoonsgegevens

Geef een reactie

Schuiven naar boven