Hoe zit het ook alweer? Afschrijven verlofuren bij ziekte.

Als u zich ziek meld gaat de regeling afschrijven ziekte uren in werking. Maar van wanneer tot wanneer telt de RET? Over welke periode? Is dit per jaar?

Er is leeft nog steeds veel onduidelijkheid onder de RET medewerkers over deze tijdsafspraken. Op 24 februari 2011 is er een kennisgeving uitgegeven waarin kort enkele voorwaarden benoemd worden; Kennisgeving nummer 11/011 Afschrijving ziekte-uren.
Hierin wordt aangegeven dat er over een jaar gekeken wordt, een periode van 12 maanden, dit jaar wordt gezien vanaf het moment dat de eerste ziekmelding gedaan wordt. Dus niet van januari tot met december op één kalenderjaar.

Hieronder is de kennisgeving in te zien.
Ook zijn de afspraken na te lezen op onze RET, volg deze link voor alle informatie

Kennisgeving Nummer 11/011 Afschrijven Ziekte-uren

Geef een reactie

Schuiven naar boven