CAO onderhandelingen

De aanloop naar een nieuwe CAO RET N.V. zijn gestart. In 2024 liggen de nieuwe voorwaarden klaar. Om dit te bewerkstelligen gaan de bonden met de RET directie om tafel en bespreken eisen, voorwaarden en financiële ontwikkeling voor de RET medewerkers. De VOR vraagt aan haar leden of zij ideeën en aanvullingen willen delen met het dagelijks bestuur. Wij werken voor alle RET medewerkers dus is het van groot belang om hun mening te horen.

Deel uw idee of aanvulling voor de CAO gesprekken via het email adres in de link hieronder. Voeg in het onderwerp van de e-mail “CAO Aanvulling” toe zodat de VOR direct kan zien waar het onderwerp aan toegevoegd kan worden in het bestuur. Aanleveren kan tot en met 23 oktober 12:00.

Bij voorbaat dank voor uw aanvulling.

Geef uw CAO Aanvulling door via deze link

Geef een reactie

Schuiven naar boven