CAO-NV onderhandelingen

Binnenkort starten de overleggen t.b.v. de komende CAO afspraken voor de NV. De VOR is zich zeer bewust van de stijgende prijzen en kosten in levensonderhoud en zet zich hiervoor in. Naast loongroei zijn er meerdere onderwerpen die interessant kunnen zijn om op de CAO tafel te bespreken. Denk aan diensten en rooster afspraken, rusttijden, veiligheid en verlof, noem het maar op. We horen graag uw mening

De Vor vraagt aan zijn leden of er idee of aanvullingen zijn die meegenomen zouden kunnen worden in de komende overleggen. Deel uw idee of aanvulling voor de CAO-NV onderhandelingen via het email adres in de link hieronder. Voeg in het onderwerp van de e-mail “CAO onderhandelingen” toe zodat de VOR direct kan zien waar het onderwerp aan toegevoegd kan worden in het bestuur. Tot en met 23 oktober 2023 – 12:00 – zijn uw aanvullingen welkom.

Bij voorbaat dank voor uw aanvulling.

Geef uw idee t.b.v. de CAO onderhandelingen door via deze link

Geef een reactie

Schuiven naar boven